Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Οι Mogwai κυκλοφόρησαν τη μουσική τους για το ZeroZeroZero

Πληρώνετε αυτά που μπορείτε και το 50% θα ενισχύσει μουσικούς και ανθρώπους που εργάζονται στην υγεία.

news.team
news.team

Τη μουσική που έγραψαν για την τηλεοπτική σειρά ZeroZeroZero κυκλοφόρησαν μόλις οι Mogwai.

Η κυκλοφορία αυτή, μάλιστα, έρχεται με το μοντέλο pay-what-you-can, πληρώνουμε δηλαδή ό,τι μπορούμε, ενώ το 50% των κερδών θα ενισχύσουν μουσικούς ή θα κατευθυνθούν προς το εθνικό τους σύστημα υγείας, για τις έκτακτες ανάγκες της πανδημίας.

Οι Mogwai τόνισαν, μάλιστα, τόσο τις ανάγκες των μουσικών που πλέον βλέπουν τα έσοδά τους να εξαφανίζονται, όσο και αυτές των ανθρώπων που δουλεύουν στην υγεία κάτω από πολλή πίεση, λόγω του κορονοϊού.

Ακούστε την και αγοράστε την εδώ:

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top