Δεκάδες μουσικοί συνεργάστηκαν στην καραντίνα για ένα άλμπουμ (βίντεο)

Ακούστε τη διασκευή τους στο "Come Together" των Beatles

news.team
news.team

Ένα group με μια (σχεδόν) 40άδα μουσικών από όλο τον κόσμο συνεργάστηκε εν καιρώ πανδημίας και καραντίνας, για ένα άλμπουμ. 

Από αυτό, που θα έχει τίτλο Alone Together, δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα ο κράχτης, μια διασκευή του "Come Together" των Beatles, αλλά τα υπόλοιπα κομμάτια δεν θα είναι διασκευές. 

Το άλμπουμ, το οποίο οργάνωσαν ο Λονδρέζος καλλιτέχνης Adam Lee και η τραγουδίστρια Jessica Louise από το Los Angeles, θα περιέχει και 13 αυθεντικά κομμάτια, τα οποία οι 39 μουσικοί δούλεψαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες από τα σπίτια τους. Και όταν λένε δούλεψαν, εννοούμε τα πάντα, από το γράψιμο, μέχρι τη μίξη και την παραγωγή.

Δείτε το video της διασκευής τους εδώ:

Όλα τα έσοδα του άλμπουμ θα πάνε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Ταμείο Αλληλεγγύης των Ηνωμένων Εθνών για την αντιμετώπιση του COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares