φωτογραφία: Nicole Noland

Mod revival είδωλο στα τέλη των 1970s, όταν μεσουράνησαν οι Jam, ηλεκτρικός δημιουργός με blue-eyed soul ευαισθησίες στους καιρούς των Style Council (1983-1989) και σταθερή παρουσία έκτοτε στα rock πράγματα της Βρετανίας, ο Paul Weller έχει γίνει μια από τις πιο αξιόπιστες σταθερές της κιθαριστικής δισκογραφίας, ασχέτως τάσεων.

Είναι επίσης ένας ακούραστος παραγωγός νέου υλικού. Παρότι ήταν Σεπτέμβριος του 2018 όταν κυκλοφόρησε το τελευταίο του μέχρι σήμερα άλμπουμ True Meanings (πατήστε εδώ για να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος) -δουλειά που τον έφερε θριαμβευτικά στο #2 των βρετανικών charts- επιστρέφει τώρα στο προσκήνιο με το καινούριο τραγούδι "Earth Beat": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Earth Beat" βρίσκει τον Paul Weller να συνεργάζεται με τον Col3trane, ανερχόμενο όνομα της R'n'B σκηνής του Λονδίνου. Είναι δε προάγγελος ενός νέου δίσκου με τίτλο On Sunset, που αναμένεται (καλώς εχόντων των πραγμάτων) να κυκλοφορήσει από τη Verve Forecast στις 12 Ιουνίου.

{youtube}r_DiWq4aVQk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured