Θα είναι τελικά ο κορωνοϊός, αυτό που θα επανενώσει τους Oasis;

O Liam Gallagher ρίχνει το γάντι στον αδερφό του, ζητώντας μια συναυλία που θα ενισχύσει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας

news.team
news.team
Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν μέσα στο 2019 για τα 10 χρόνια από τη διάλυση των Oasis και πολλοί είναι όσοι έλπιζαν ότι η επέτειος θα οδηγούσε τελικά σε επανασύνδεση, παρά την εμφανή διάσταση μεταξύ των αδερφών Liam & Noel Gallagher (πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Ανδρέας Κύρκος, αναρωτώμενος αν έχει ακόμα σημασία ένα reunion της κοσμαγάπητης βρετανικής μπάντας).

Παρά ταύτα, τίποτα δεν συνέβη: τα δύο αδέρφια προχώρησαν τις σόλο πορείες τους και -για όσους δεν έχουν βαρεθεί, πια- συνέχισαν τις διαρκείς αντεγκλήσεις τους, που ακόμα περνάνε ως «πρωτοσέλιδα» στον βρετανικό Τύπο.

Να όμως που τώρα ο κορωνοϊός και ο παγκόσμιος συναγερμός που έχει προκαλέσει, ίσως και να αλλάξουν τα δεδομένα. Ο Liam Gallagher, δηλαδή, το έχει αποφασίσει και ρίχνει το γάντι στον Noel «απαιτώντας» μια επανένωση των Oasis, «όταν όλα αυτά θα έχουν τελειώσει». Ώστε να δοθεί μια συναυλία, όπως εξήγησε, η οποία θα μπορέσει να ενισχύσει έμπρακτα το (πολύπαθο) Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας.

«Έλα Noel, να το κάνουμε για μία μόνο συναυλία αγαθοεργίας και μετά επιστρέφουμε στις καταπληκτικές μας σόλο καριέρες», έγραψε ο Liam σε ένα άλλο (παρεμφερές) tweet.

Μέχρι στιγμής, ο Noel Gallagher τηρεί σιωπή ιχθύος. Πολλοί πάντως στη Βρετανία θεωρούν ότι, όσο και να αντιπαθεί τον αδερφό του, είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί μια τέτοια προτροπή, σε μια συγκυρία που μάλλον όλοι καταλάβαμε σε διεθνή κλίμακα τη σημασία της λειτουργικής δημόσιας υγείας και πάψαμε να δίνουμε σημασία στους ταγούς της άκριτης ιδιωτικοποίησης των πάντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares