Στα 35 της χρόνια, η Chelsea Wolfe από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια έχει πετύχει να θεωρείται μία από τις πιο συνεπείς και αξιόπιστες δυνάμεις μιας σύγχρονης, γυναικείας τραγουδοποιίας, που δεν φοβάται να φλερτάρει με τη σκοτεινή όψη της folk και της ηλεκτρονικής παρακαταθήκης -φτάνοντας, επιλεκτικά, ακόμα και στο black metal.

Μέσα στο 2019, την είδαμε να επιστρέφει με το νέο άλμπουμ Birth Of Violence (Γερμανία #84), για το οποίο και συνεχίζει τώρα το σχετικό promo, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Highway": το σκηνοθέτησαν οι Ben Chisholm & Kristin Cofer και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Ο Ben μερικές φορές αναζητά τάφους online, για λογαριασμό ανθρώπων που αναζητούν τους δικούς τους σε απομακρυσμένα νεκροταφεία», σχολίασε η Wolfe, «μια μέρα λοιπόν τον συνοδεύσαμε με την Kristin σε ένα ξεχασμένο νεκροταφείο μιας μικρής, ορεινής κωμόπολης. Έφερα μαζί την κιθάρα μου, φιλμάραμε και παίξαμε μερικά τραγούδια προς τιμήν όσων έχουν φύγει».

Το κλιπ ενισχύει εντωμεταξύ και το promo για το ευρωπαϊκό σκέλος της ακουστικής περιοδείας για το Birth Of Violence, η οποία θα ξεκινήσει στις 11 Μαρτίου από την Πράγα. Η Ελλάδα δεν έχει συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό.

{youtube}iB4FhvpG-T0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured