Νέο βιντεοκλίπ από τον Christian Löffler, λίγο πριν την επιστροφή του στην Αθήνα

Δείτε το "Noah"

news.team
news.team
Ο Γερμανός DJ, παραγωγός και συνθέτης Christian Löffler πέτυχε να αναγνωριστεί σε σημαίνουσα δύναμη στα ηλεκτρονικά πράγματα των 2010s, ήδη από το ντεμπούτο του A Forest πίσω στο 2012.

Τελευταία φορά τον συναντήσαμε δισκογραφικά το 2019, με το ΕΡ Graal, για το οποίο όμως διευκρίνισε, μιλώντας στην Τάνια Σκραπαλιώρη για τις σελίδες μας, ότι ήταν απλά μια εισαγωγή στον επερχόμενο δίσκο του (ολόκληρη η συνέντευξη εδώ).

Τώρα, λοιπόν, λίγο πριν φανεί ξανά από την Αθήνα, δίνει στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο "Noah": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Mishka Kornai.

Το "Noah" προλογίζει το νέο άλμπουμ Lys, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20 Μαρτίου από την Ki Records.

Εντωμεταξύ, ο Christian Löffler θα παίξει live στην Αθήνα αύριο Σάββατο 7 Μαρτίου, στο Fuzz. Πατήστε εδώ για όλες τις πληροφορίες και τα σχετικά με τα εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top