Νέο βιντεοκλίπ από τον Christian Löffler, λίγο πριν την επιστροφή του στην Αθήνα

Δείτε το "Noah"

news.team
news.team
Ο Γερμανός DJ, παραγωγός και συνθέτης Christian Löffler πέτυχε να αναγνωριστεί σε σημαίνουσα δύναμη στα ηλεκτρονικά πράγματα των 2010s, ήδη από το ντεμπούτο του A Forest πίσω στο 2012.

Τελευταία φορά τον συναντήσαμε δισκογραφικά το 2019, με το ΕΡ Graal, για το οποίο όμως διευκρίνισε, μιλώντας στην Τάνια Σκραπαλιώρη για τις σελίδες μας, ότι ήταν απλά μια εισαγωγή στον επερχόμενο δίσκο του (ολόκληρη η συνέντευξη εδώ).

Τώρα, λοιπόν, λίγο πριν φανεί ξανά από την Αθήνα, δίνει στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο "Noah": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Mishka Kornai.

Το "Noah" προλογίζει το νέο άλμπουμ Lys, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20 Μαρτίου από την Ki Records.

Εντωμεταξύ, ο Christian Löffler θα παίξει live στην Αθήνα αύριο Σάββατο 7 Μαρτίου, στο Fuzz. Πατήστε εδώ για όλες τις πληροφορίες και τα σχετικά με τα εισιτήρια.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top