Η έξοδος της Δανέζας τραγουδίστριας και μουσικού Amalie Bruun από τους Ex Cops το 2014 και η απόφασή της να πλεύσει στα νερά του black metal σήκωσε μεγάλο ντόρο μέσα στα 2010s, καθώς σημαντικό μέρος της μεταλλικής κοινότητας αρνήθηκε να την αποδεχθεί.

Είναι μια εικόνα που είδαμε γλαφυρά και στην Ελλάδα, όπου, παρά τις καλές κριτικές που πήρε πρώτα το M του 2015 (δείτε εδώ) και ύστερα το Mareridt του 2017 (δείτε εδώ), η πρώτη έλευσή της στη χώρα μας ήταν αποτυχημένη από την άποψη της προσέλευσης -πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε για τη βραδιά στις σελίδες μας ο Γιάννης Καγκελάρης.

Πλέον, η Myrkur ανακοινώνει ότι αφήνει παράμερα τις black metal ανησυχίες για να εντρυφήσει στην άλλη της μεγάλη αγάπη: τα παραδοσιακά τραγούδια της Δανίας, Νορβηγίας και Σουηδίας με τα οποία συνδέθηκε στα παιδικά της χρόνια. Και κορυφώνει τώρα το σχετικό promo, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο κομμάτι, το "Gudernes Vilje" -σημαίνει η Θέληση των Θεών και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Gudernes Vilje" προλογίζει τον νέο δίσκο Folkesange, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου από τη Relapse.

{youtube}p34EfZACzx8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured