Η Lady Gaga πολεμάει στις Εσχατιές του Διαστήματος

Δείτε το βιντεοκλίπ για το φρέσκο της τραγούδι "Stupid Love"

news.team
news.team
Δικαιολογημένα, η Lady Gaga πέρασε το 2019 αναπαυόμενη στις δάφνες της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισε με το remake της ταινίας A Star Is Born (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτήν η Μαρίνα Τσικλητήρα, πατώντας εδώ) και με το σχετικό soundtrack, το οποίο την έστειλε καρφί στο νούμερο 1 της Αμερικής, της Βρετανίας, της Αυστραλίας, της Γαλλίας, του Καναδά, αλλά και της Ελλάδας (#4 επίσης στη Γερμανία και #12 στην Ιαπωνία), αλλά της απέφερε και ένα Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το "Shallow", το οποίο μοιράστηκε με τον Bradley Cooper.

Τώρα, όμως, φτάνει η ώρα της επιστροφής. Η οποία γίνεται θεαματικά με τη Lady Gaga να μεταμορφώνεται σε εξωγήινο μαχητή και να πολεμάει στις εσχατιές του Διαστήματος για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ για το φρέσκο τραγούδι "Stupid Love": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Daniel Askill, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το iPhone 11, κάνει δε ήδη θραύση και στην Ελλάδα, καθώς βρέθηκε μέσα στα 20 πρώτα στις YouTube τάσεις μας για το τριήμερο που μας πέρασε.

Το "Stupid Love" είναι προλογίζει το νέο άλμπουμ της Lady Gaga Chromatica, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου από την Interscope, σε διεθνή διανομή Universal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

Top