news.team

Δικαιολογημένα, η Lady Gaga πέρασε το 2019 αναπαυόμενη στις δάφνες της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισε με το remake της ταινίας A Star Is Born (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτήν η Μαρίνα Τσικλητήρα, πατώντας εδώ) και με το σχετικό soundtrack, το οποίο την έστειλε καρφί στο νούμερο 1 της Αμερικής, της Βρετανίας, της Αυστραλίας, της Γαλλίας, του Καναδά, αλλά και της Ελλάδας (#4 επίσης στη Γερμανία και #12 στην Ιαπωνία), αλλά της απέφερε και ένα Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το "Shallow", το οποίο μοιράστηκε με τον Bradley Cooper.

Τώρα, όμως, φτάνει η ώρα της επιστροφής. Η οποία γίνεται θεαματικά με τη Lady Gaga να μεταμορφώνεται σε εξωγήινο μαχητή και να πολεμάει στις εσχατιές του Διαστήματος για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ για το φρέσκο τραγούδι "Stupid Love": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Daniel Askill, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το iPhone 11, κάνει δε ήδη θραύση και στην Ελλάδα, καθώς βρέθηκε μέσα στα 20 πρώτα στις YouTube τάσεις μας για το τριήμερο που μας πέρασε.

Το "Stupid Love" είναι προλογίζει το νέο άλμπουμ της Lady Gaga Chromatica, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου από την Interscope, σε διεθνή διανομή Universal.

{youtube}5L6xyaeiV58{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured