Νέο βιντεοκλίπ από τον Four Tet, για τη συνεργασία του με την Ellie Goulding

Δείτε το "Baby"

news.team
news.team
Αν και ο Kieran Hebden πρωτακούστηκε ως μέλος των Fridge στα 1990s, ήταν στα '00s, στη σόλο καριέρα του ως Four Tet, που έχτισε το όνομά του, αναγνωριζόμενος ως μία από τις πιο σημαντικές φιγούρες της ηλεκτρονικής έκφρασης.

Τα χρόνια του hype είναι πλέον προ πολλού πίσω, ωστόσο ο Four Tet παραμένει ενεργός και αγαπητός. Τελευταία του εμφάνιση στη δισκογραφία ήταν το 2017, με το άλμπουμ New Energy (Βρετανία #48), τώρα όμως τον βρίσκουμε να ξαναγυρνά στο προσκήνιο με το τραγούδι "Baby", στο οποίο φωνητικά συνεισφέρει η Ellie Goulding, έστω και μέσω sample: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η Joanna Nordahl.

Το "Baby" προλογίζει τον νέο δίσκο Sixteen Oceans, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την Text Records την Παρασκευή 13 Μαρτίου.

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top