news.team

Όλα τα γνώρισε στη δεκαετία των 2010s η Jessie Ware: και το μεγάλο alternative hype όταν έβγαλε το ντεμπούτο της Devotion (2012) και την επιτυχία στα charts (την πήγε #5 στη Βρετανία και #79 στις Η.Π.Α.), αλλά και την αδιαφορία των μηχανισμών του Τύπου, που ως το Glasshouse του 2017 (Βρετανία #7, Ελλάδα #34) είχε μάλλον χάσει το ενδιαφέρον του.

Τώρα, 3 σχεδόν χρόνια μετά, η 35άχρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια επιστρέφει με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Spotlight": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισε γι' αυτό ο Jovan Todorovic.

Ο οποίος ζήτησε μάλιστα από τη Ware να έρθει στο Βελιγράδι, ώστε να το γυρίσουν πάνω στο περίφημο Μπλε Τραίνο του Γιόσιπ Μπροζ Τίτο, του πάλαι ποτέ κραταιού ηγέτη της ενωμένης Γιουγκοσλαβία. Το πολυτελέστατο τραίνο προοριζόταν για τις επίσημες και ανεπίσημες συναντήσεις του στρατάρχη Τίτο με διακεκριμένους ξένους επισκέπτες και έχει πλέον μετατραπεί σε τουριστικό αξιοθέατο από την κυβέρνηση της Σερβίας.

Το τραγούδι δείχνει να αρέσει αρκετά στους μουσικόφιλους που προτιμούν την ποπ τους κάπως πιο σοφιστικέ -έλαβε μάλιστα αναλόγως θετικό feedback και στα ελληνικά social media μέσα στο τριήμερο που μας πέρασε.

Το "Spotlight" προλογίζει το νέο άλμπουμ της Jessie Ware What's Your Pleasure?, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου από την PMR.

{youtube}kw56LGfrf4A{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured