Μηχανές και σούζες στους δρόμους της Αμερικής, στο νέο βιντεοκλίπ του Sufjan Stevens

Δείτε το "The Runaround", μια συνεργασία με τον πατριό του Lowell Brams

news.team
news.team
Πατριός και γιος δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο «ζευγάρι» στη δισκογραφία, ωστόσο ο Sufjan Stevens με τον Lowell Brams το έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν -διατηρούν άλλωστε άριστες σχέσεις. Και καθώς φαίνεται, επιθυμούν να το ξαναδοκιμάσουν και τώρα.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "The Runaround": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισε γι' αυτό ο ABUTTA492 στους δρόμους της Νέας Υόρκης, της Ατλάντα και του Μαϊάμι, απεικονίζοντας διάφορες ...σούζες με μηχανές!

Ο 44άχρονος τραγουδοποιός από το Ντιτρόιτ έχει πίσω του μια πολύ πετυχημένη δεκαετία, στην οποία κατέθεσε έναν από τους δίσκους που τη χαρακτήρισαν (το Carrie & Lowell του 2016, δείτε εδώ την κριτική του Μιχάλη Τσαντίλα), αλλά βρέθηκε και υποψήφιος για Όσκαρ Τραγουδιού (για το "Mystery Of Love", 2017). Είναι λοιπόν λογικό ότι θέλει να μπει με το δεξί στα '20s.

«Δουλεύουμε εδώ και χρόνια», αποκάλυψε ο Stevens, «αλλά ξέρετε πώς πάει με τα τζαμαρίσματα, συνήθως το 90% απ' ό,τι βγαίνει είναι φριχτό, αλλά, αν είσαι τυχερός, το 10% μπορεί να είναι μαγικό».

Το "The Runaround" προλογίζει τον νέο δίσκο Aporia, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου από την Asthmatic Kitty, το label που έχουν από κοινού ο Brams με τον Stevens. Στη δισκογραφία του τελευταίου θα διαδεχθεί το non-album single του 2019 "Love Yourself".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Top