news.team

Έκανε τη δική του αίσθηση στον πρόσφατο «χαμό» των συναυλιακών ανακοινώσεων το Plisskën Festival, καθώς τα ονόματα των Bicep, των Chromatics, αλλά και των Orbital και του Todd Terje έχουν αφοσιωμένο κοινό ανάμεσα στους Έλληνες μουσικόφιλους.

Τώρα, οι τελευταίες επίσημες πληροφορίες μας δίνουν μια καλύτερη συνολικότερη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι από το φεστιβάλ.

Πρώτα-πρώτα, το φετινό Plisskën θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη (ο χώρος δεν είχε γίνει γνωστός, μέχρι στιγμής), το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου. Στον χώρο αναμένεται να στηθούν 3 ξεχωριστά stages, τα οποία θα πλαισιωθούν από μπαρ, σημεία για φαγητό και από αρκετές ακόμα παράλληλες δραστηριότητες.

Ως headliners της 1ης ημέρας (13/6) έχουν οριστεί οι Orbital, με δεύτερο όνομα στο line-up τον Todd Terje. Headliners της 2ης ημέρας θα είναι οι Chromatics (14/6), με δεύτερο όνομα ακριβώς πριν από αυτούς τους Bicep.

Οι 4 αυτοί βασικοί πρωταγωνιστές θα πλαισιωθούν από μια πλειάδα φρέσκων και ανερχόμενων ονομάτων. Στην Αθήνα λοιπόν θα έρθει η εκλεκτή της house Park Hye Jin, οι 100 Gecs με το digital pop-punk τους, τα agit-punk beats των KΟΚΟΚΟ! από το Κονγκό, ο επαναστατικός ήχος της Angel-Ho, ο ηγέτης της lo-fi electronica Baltra, οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Desire, η ανερχόμενη Αιγύπτια του underground techno Dina, η εκκολαπτόμενη pop star Dorian Electra, οι ήδη γνωστοί μας Drab Majesty με τον υπνωτικό τους ήχο, το performance art δίδυμο των Faka, η acid techno punk των Pelada, ο ηλεκτρονικός ήχος του νεαρού Poté και η αγαπημένη μουσικός των BICEP, rRoxymore. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τελική κατάταξη των καλλιτεχνών αυτών στο line-up, μείνετε συντονισμένοι εδώ για την 1η μέρα του φεστιβάλ και εδώ για τη 2η.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει online (www.viva.gr), τηλεφωνικά (11876) και σε φυσικά σημεία (Reload, Καταστήματα Wind, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Yoleni's Greek Gastronomy Center, Viva Spot Τεχνόπολης) με τις τιμές να βρίσκονται στα 29 ευρώ για μονοήμερο πάσο και στα 50 ευρώ για διήμερο. Από 1 Απριλίου και μετά, οι τιμές αναδιαμορφώνονται (αντίστοιχα) σε 34 και 55 ευρώ.

{youtube}CjQ2jGUNSck{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured