news.team

Το γνωστό ουίσκι Jameson μπήκε δυναμικά στα μουσικά πράγματα μέσα στο 2019, διοργανώνοντας με επιτυχία την πρώτη έλευση της Anna Calvi στην Ελλάδα για τα J3 live sessions -τα οποία επιστρέφουν φέτος, φέρνοντας στη χώρα μας τους Razorlight, επίσης για πρώτη φορά (δείτε περισσότερα εδώ).

Στο μεταξύ, το Jameson έχει περάσει και στη διοργάνωση μιας σειράς προβολών μουσικών ντοκιμαντέρ, ονόματι Jameson Music Screenings, σε συνδιοργάνωση με τη Cinematek. Και για την 3η σχετική εκδήλωση φέρνει στην Αθήνα το στοχευμένο στους National ντοκιμαντέρ Mistaken for Strangers, που γύρισε ο ίδιος ο τραγουδιστής τους Tom Berninger πίσω στο 2013: στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer.

Το φιλμ έχει διάρκεια 75 λεπτά και φωτίζει τα παρασκήνια της μεγάλης περιοδείας που έκαναν εκείνο το διάστημα οι National στη Βόρεια Αμερική, δίνοντας έμφαση (ενίοτε πολύ διασκεδαστική) στη σχέση του Berninger με τον αδερφό του Matt.

Η προβολή θα γίνει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Άστορ (Σταδίου 28, στη στοά Κοραή, δίπλα ακριβώς στο μετρό Πανεπιστήμιο, έξοδος Κοραή), στις 21.00.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος το καλοκαίρι οι National θα έρθουν και στην Ελλάδα, ως headliners του AthensRocks Festival 2020, όπου επίσης θα παίξουν οι Idles. Για περισσότερες πληροφορίες και όλα τα σχετικά με τα εισιτήρια, δείτε εδώ.

{youtube}3czBrByrp9Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured