news.team

Ξεκινώντας το 2002 από το Λονδίνο με ηγετική φιγούρα τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Johnny Borrell, οι Razorlight έκαναν πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος τους όταν έβγαλαν το ντεμπούτο τους Up All Night (2004). Μια δουλειά που έμπλεξε την indie αισθητική με την post-punk αναβίωση εκείνης της δεκαετίας, σκαρφαλώνοντας στο #3 των βρετανικών charts.

Παρότι το γκρουπ διαλύθηκε το 2014, ο Borrell προέβη σε ανασχηματισμό το 2017 και το 2018 τους είδαμε ξανά στη δισκογραφία, με το τελευταίο τους μέχρι σήμερα άλμπουμ Olympus Sleeping (Βρετανία #27).

Τώρα, έφτασε η ώρα να δούμε τους Razorlight για πρώτη φορά και στην Αθήνα: έρχονται καλεσμένοι των J3 live sessions του Jameson Irish Whiskey, που πέρυσι έφεραν από τα μέρη μας την Anna Calvi.

Για τη συναυλία θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια. Η τιμή προπώλησης είναι 10 ευρώ, ενώ στο ταμείο θα κοστίζουν 15 ευρώ. Η προπώληση γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, καταστήματα Public, Wind, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης. Οι μεταπωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

{youtube}MwRNvpGydzw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured