Νέο βιντεοκλίπ από τον Biff Byford

Ο εμβληματικός frontman των Saxon βγάζει αυτήν την εβδομάδα τον πρώτο σόλο δίσκο της καριέρας του

news.team
news.team
Στα 68 του χρόνια, πλέον, ο Peter "Biff" Byford είναι παγκοσμίως γνωστός όχι μόνο ως τραγουδιστής των Saxon, αλλά και ως μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του κλασικού χέβι μέταλ ήχου.

Παρά τη φήμη αυτήν, ωστόσο, ο τραγουδιστής από το Honley της Αγγλίας δεν έχει ποτέ εγκαταλείψει τους Saxon από το 1977 που ιδρύθηκαν (χωρίς να το διαλύσουν έκτοτε, σημειωτέον), ούτε και έχει βγάλει ποτέ σόλο άλμπουμ -η όποια εκτός Saxon δισκογραφία του, αφορά συνεργασίες με άλλα συγκροτήματα.

Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει μέσα στο 2020, καθώς ο Byford είναι εδώ και καιρό στο στούντιο για σόλο ηχογραφήσεις. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δίνει τώρα στη δημοσιότητα το επίσημο βιντεοκλίπ για ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, το "Me And You": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Me And You" προλογίζει τον δίσκο School Οf Hard Knocks, ο οποίος βγαίνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου από τη Silver Lining. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε στην κηπουρική, αλλά τώρα νιώθει πολύ καλύτερα -"Sheer Heart Attack"όνομα

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares