Χαμός έγινε πέρυσι τον Μάιο με το ADD Festival 2019, με τους ανταποκριτές μας Ανδρέα Κύρκο και Τάσο Μαγιόπουλο να γράφουν ότι «τήρησε και φέτος την υπόσχεσή του για ένα μεγάλο event αφιερωμένο στα σύγχρονα ηλεκτρονικά, το οποίο χόρεψε την Αθήνα όλη τη νύχτα του Σαββάτου με αιχμή του δόρατος τους Deep Dish και με τον Ben Clock να κρατάει τον κόσμο στο Παλαιό Αεροδρόμιο του Ελληνικού μέχρι και το πρωινό της Κυριακής» (ολόκληρο το κείμενο εδώ).

Τώρα, το φεστιβάλ ανακοινώνει την επάνοδό του για το 2020, προκηρύσσοντας μια ADD Week από Δευτέρα 25 έως και Πέμπτη 28 Μαΐου (σε διάφορες τοποθεσίες, από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας ως το παραλιακό μέτωπο), η οποία και θα κορυφωθεί κατόπιν στο κατ' εξοχήν event, που θα λάβει χώρα στο Παλαιό Αεροδρόμιο του Ελληνικού την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαΐου.

Στόχος της ADD Week είναι να εξελίξει τον δημιουργικό διάλογο του six d.o.g.s και της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση που βρίσκονται πίσω από το φεστιβάλ, προσφέροντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, ομιλίες και σεμινάρια. Λεπτομέρειες γι' αυτές τις δράσεις, αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα.

Το βασικό, διήμερο event θα αρθρωθεί κατόπιν σε 3 indoor και outdoor stages, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου. Θα δούμε δηλαδή στην Αθήνα τη νέα superstar Charlotte De Witte, ιστορικές φιγούρες σαν τον DJ Shadow, τη house εμπειρία που ακούει στο όνομα Apollonia, πρωτοστάτες του queer underground σαν τη Honey Dijon και την Eris Drew, αλλά και τους Pantha Du Prince, Alva Noto, Kobosil, Rebekah και πολλούς ακόμα.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει μέσω του www.addfestival.gr, με ένα early bird στάδιο που θα διαρκέσει ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου, στο οποίο οι τιμές διαμορφώνονται σε 29 ευρώ (μονοήμερο Παρασκευής 29/5), 35 ευρώ (μονοήμερο Σαββάτου 30/5) και 59 ευρώ (διήμερο).

Από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ξεκινά η πρώτη φάση της προπώλησης, με τις τιμές να γίνονται 39 ευρώ (μονοήμερο Παρασκευής 29/5), 44 ευρώ (μονοήμερο Σαββάτου 30/5) και 75 ευρώ (διήμερο). Στη δεύτερη κατόπιν φάση της προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν 44 ευρώ (μονοήμερο Παρασκευής 29/5), 49 ευρώ (μονοήμερο Σαββάτου 30/5) και 85 ευρώ (διήμερο). Τις ημέρες του φεστιβάλ, στο ταμείο, τα εισιτήρια θα πωλούνται για 49 ευρώ (μονοήμερο Παρασκευής 29/5), 55 ευρώ (μονοήμερο Σαββάτου 30/5) και 89 ευρώ (διήμερο).

Τέλος, το ADD Festival διαθέτει και ειδικά VIP εισιτήρια, στις εξής τιμές: 69 ευρώ (μονοήμερο Παρασκευής 29/5), 99 ευρώ (μονοήμερο Σαββάτου 30/5) και 149 ευρώ (διήμερο).

{youtube}eY-eyZuW_Uk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured