news.team

Παρά τα πάνω και τα κάτω της καριέρας των Megadeth από το 1983 ως τις μέρες μας, ο Dave Mustaine παραμένει μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες metal φιγούρες ακόμα και για ανθρώπους που δεν ακούνε τέτοια μουσική.

Ήταν λογικό λοιπόν να κάνουν τον γύρο του κόσμου τα νέα για τον καρκίνο με τον οποίον διαγνώστηκε μέσα στο 2019. Ωστόσο ο 58άχρονος τραγουδιστής και κιθαρίστας από τη La Mesa της Καλιφόρνια το πάλεψε γενναία και κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την ασθένεια, χάρη στην έγκαιρη ιατρική βοήθεια που έλαβε (51 ακτινοθεραπείες, 9 χημειοθεραπείες, αλλά και αρκετές ...προσευχές, όπως αποκάλυψε).

Τώρα, ο Mustaine ανακοινώνει τα νέα του σχέδια, τα οποία περιστρέφονται γύρω από ένα βιβλίο με τίτλο Building the Perfect Beast, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Το βιβλίο θα ανατρέξει λεπτομερώς στο πώς φτιάχτηκε το θρυλικό άλμπουμ των Megadeth Rust In Peace πίσω στο 1990 (Η.Π.Α. #23, Βρετανία #8, Αυστραλία #47, Καναδάς #70, Γερμανία #21, Ιαπωνία #29). Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, εκεί εντοπίζεται και η πρώτη μεγάλη πίεση της επιτυχίας πάνω στη μπάντα, η οποία είχε ως τελικό αποτέλεσμα τη διάλυση του 2002, ύστερα από τη σταδιακή αποχώρηση των πιο σταθερών μελών της σύνθεσής τους.

Σε κάθε περίπτωση, ο Mustaine υπόσχεται στους fans να τα διηγηθεί όλα με εξαντλητικές λεπτομέρειες, «μην αφήνοντας τίποτα κρυφό».

{youtube}B-oU2xlViRQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured