Ο Drake με τον Future δουλεύουν μαζί ως σεφ, μηχανικοί και σκουπιδιάρηδες

Δείτε το βιντεοκλίπ για τη φρέσκια τους συνεργασία "Life Is Good"

news.team
news.team
Σαρώνει (και) στις εγχώριες YouTube τάσεις η συνεργασία του Drake με τον Future για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Life Is Good", που μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισε γι' αυτό ο Director X.

O Καναδός σούπερ σταρ του σύγχρονου χιπ χοπ, που είναι δημοφιλέστατος και στην Ελλάδα, προσπαθούσε εδώ και αρκετό καιρό γι' αυτήν τη συνεργασία με τον Future. O Αμερικανός, με τη σειρά του, ήταν κι εκείνος δεκτικός, όμως τα χρονοδιαγράμματα ποτέ δεν συνέπιπταν. Μέρος της όλης αναμπουμπούλας, ήταν ότι δεν ήθελαν να βρεθούν απλά για ένα κομμάτι: πίσω στο 2015 είχαν βγάλει μαζί το mixtape What Α Time Τo Be Alive (Η.Π.Α. #1, Καναδάς #1, Βρετανία #6, Αυστραλία #4, Γαλλία #34) και επιθυμία τους ήταν να υπάρχει μια ανάλογη συνέχεια.

Το "Life Is Good", λοιπόν, δείχνει να είναι προάγγελος για το mixtape What Α Time Τo Be Alive 2, για το οποίο ωστόσο δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες. Τα όσα μάλιστα λένε στους στίχους θεωρούνται υπαινιγμοί για διάφορα θέματα: αναλυτικές λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ

Στο βιντεοκλίπ εντωμεταξύ για το "Life Is Good" εμφανίζονται σε μικρά ρολάκια κι άλλοι ράπερς γνωστοί από την τρέχουσα επικαιρότητα, σαν τον 21 Savage, τον Lil Yachty και τον Big Bank Black.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top