news.team

Στα 68 του χρόνια, πλέον, ο Peter "Biff" Byford είναι παγκοσμίως γνωστός όχι μόνο ως τραγουδιστής των Saxon, αλλά και ως μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του κλασικού χέβι μέταλ ήχου.

Παρά τη φήμη αυτήν, ωστόσο, ο τραγουδιστής από το Honley της Αγγλίας δεν έχει ποτέ εγκαταλείψει τους Saxon από το 1977 που ιδρύθηκαν (χωρίς να το διαλύσουν έκτοτε, σημειωτέον), ούτε και έχει βγάλει ποτέ σόλο άλμπουμ -η όποια εκτός Saxon δισκογραφία του, αφορά συνεργασίες με άλλα συγκροτήματα.

Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει μέσα στο 2020, καθώς ο Byford είναι εδώ και καιρό στο στούντιο για σόλο ηχογραφήσεις. Και ως πρώτο δείγμα γραφής έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα το τραγούδι "School Οf Hard Knocks", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "School Οf Hard Knocks" προλογίζει έναν δίσκο που θα έχει το ίδιο ακριβώς όνομα και θα βγει στις 21 Φεβρουαρίου από τη Silver Lining. «Είναι βασικά βιογραφικού περιεχομένου κομμάτι», σχολιάζει ο Byford, «με αρκετές αναφορές στα χρόνια της νιότης μου».

{youtube}8iSymWeu-ro{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured