news.team

Μια δεκαετία ζωής έκλεισε για τους Wild Nothing, το indie όχημα του τραγουδοποιού Jack Tatum από το Blacksburg της Βιρτζίνια, που κέρδισε αρκετή προσοχή από τον εναλλακτικό Τύπο στην αρχή των '10s με δουλειές σαν το Gemini του 2010 και το Nocturne του 2012 (Η.Π.Α. #113).

Το γκρουπ δεν είχε καιρό να φανεί στα πράγματα, αφού μόλις πριν λίγους μήνες έβγαλε το άλμπουμ Live From Brooklyn Steel. Παρά ταύτα, επιστρέφουν τώρα με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Foyer", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Foyer" προλογίζει το νέο ΕΡ Laughing Gas, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου από την Captured Tracks. Ο Tatum ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα κάνει και κάποιες live εμφανίσεις, για να γιορτάσει τα 10 χρόνια από το Gemini.

«Διάλεξα το Laughing Gas ως τίτλο», εξήγησε ο Tatum, «καθώς το βρήκα αντιπροσωπευτικό μιας τεχνητής ευδαιμονίας, που στην ουσία είναι απώλεια ελέγχου. Στη ζωή μας πολλές φορές μοιάζει πιο εύκολο να παίρνουμε ανάλογες σύντομες διαδρομές στην αναζήτησή μας για το Όλον, είτε μιλάμε για την τάση της απόδρασης, είτε το να επιζητούμε διαρκώς μια εξωτερική πιστοποίηση ότι καλώς κάνουμε όσα κάνουμε».

{youtube}Y7l03TYMnMs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured