news.team

φωτογραφία: Peero Lakanen

Ότι οι Korpiklaani την έχουν την ...πετριά τους και μια ζωηρή αίσθηση παρωδίας ανάκατη με τους folk metal ρυθμούς τους, το ξέραμε από τότε που έγιναν γνωστοί στη χώρα μας λόγω της διαμάχης τους με τον ...Χρήστο Δάντη, ο οποίος πίσω στο 2012 τους κατηγόρησε ότι είχαν αρπάξει τη σύνθεση που είχε φτιάξει το 2008 για το τραγούδι της Πάολας "Κουβέντα Στην Κουβέντα".

Το φινλανδικό γκρουπ εμφανίστηκε τελευταία φορά στη δισκογραφία το 2018 με το άλμπουμ Kulkija, το οποίο τους έστειλε στο #24 της πατρίδας τους και στο #45 της Γερμανίας -δείχνοντας ότι η δημοτικότητα που κέρδισαν στην κεντρική Ευρώπη στις αρχές της εκπνέουσας αυτής δεκαετίας, καλά κρατεί.

Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, επέστρεψαν στο προσκήνιο με ένα τραγούδι ονόματι "Jägermeister", το οποίο ...εκθειάζει το γνωστό γερμανικό λικέρ μαζικής παραγωγής, με σήμα το ελάφι. Το συνόδευσαν μάλιστα με ένα επίσημο βιντεοκλίπ φτιαγμένο από τον Vicente Cordero, το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Στα μουσικόφιλα social media, πάντως, αρκετοί ήταν όσοι θεώρησαν ότι οι Korpiklaani ανέλαβαν απλά το καινούριο διαφημιστικό του Jägermeister. Τα όρια ίσως να γίνονται πράγματι λίγο δυσδιάκριτα, ωστόσο οι Φινλανδοί έχουν και στο παρελθόν τραγουδήσει την αγάπη τους για διάφορες μορφές αλκοόλ.

Το εννοούν λοιπόν ότι πρόκειται για το νέο τους τραγούδι, το οποίο έρχεται να ενισχύσει την παγκόσμια περιοδεία Land Of A Thousand Drinks, κυκλοφορώντας ως επίσημο ψηφιακό single από τη Nuclear Blast.

Με τις υγείες μας, επομένως!

{youtube}5fH0hHZkCJ8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured