Οι Queen «εξοπλίζουν» το "Thank God It's Christmas" με ένα βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων

Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους επιστρέφει στην επικαιρότητα, 35 χρόνια μετά

news.team
news.team
Πίσω στο 1984, οι Queen αποφάσισαν να «χτυπήσουν» τη χριστουγεννιάτικη αγορά με ένα δικό τους τραγούδι, λανσάροντας το "Thank God It's Christmas". Το κομμάτι δεν απέφερε πολλά (έμεινε στο #21 της Βρετανίας) και η πλήρης του εκδοχή (με το intro των ντραμς, δηλαδή) έμεινε έκτοτε περιορισμένη στο 12ιντσο maxi single της εποχής, καθώς και σε μια συλλογή ονόματι The Edge of Christmas, η οποία ποτέ δεν εκδόθηκε σε CD.

Τώρα, καθώς συμπληρώνονται 35 χρόνια από την κυκλοφορία του, το "Thank God It's Christmas" επιστρέφει στη χριστουγεννιάτικη επικαιρότητα, αποκτώντας το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ φτιαγμένο με κινούμενα σχέδια: το σκηνοθέτησε ο Justin Moon για την εταιρεία °1824 και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Είναι ένα κλιπ που μας κάνει και μια υπενθύμιση ενόψει των φετινών Χριστουγέννων», δήλωσε ο Brian May, «ότι είναι καιρός για μας τους ανθρώπους να αισθανθούμε το βάρος της ευθύνης για την ευημερία όλων των μορφών ζωής πάνω σ' αυτόν τον πλανήτη -και όχι μόνο τη δική μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top