Κίνηση-ματ έκανε η Kesha, στα πλαίσια του promo για την επικείμενη δισκογραφική της επιστροφή, καθώς πέτυχε να έχει καλεσμένους στο ολοκαίνουριο τραγούδι της "Resentment" τόσο τον θρυλικό Brian Wilson των Beach Boys, όσο και τον Sturgill Simpson -κυρίαρχη φιγούρα σήμερα στην alternative πλευρά της country έκφρασης. Μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ.

Στο "Resentment" συμμετέχει επίσης και ο Αμερικανός τραγουδοποιός Wrabel. Μιλώντας στον αμερικάνικο Τύπο, η Kesha δεν έκρυψε τη χαρά της για τις συμμετοχές αυτές («Ο Brian Wilson ειδικά είναι ο μεγαλύτερος μουσικός μου ήρωας»), ενώ εξήγησε πως για την ίδια η μνησικακία (resentment) «είναι ένα ισχυρό και καταστροφικό συναίσθημα, πολύ πιο σύνθετο από τον θυμό ή το μίσος, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δικές μου εμπειρίες».

Το "Resentment" προλογίζει το νέο άλμπουμ High Road, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου 2020 από την Kemosabe. Για την 32χρονη Καλιφορνέζα θα είναι η 4η δουλειά, με τον πήχη να είναι τοποθετημένος ψηλά, καθώς καλείται να διαδεχθεί το Rainbow του 2017, που την έστειλε στο #1 των Η.Π.Α., στο #4 της Βρετανίας, στο #3 της Αυστραλίας, στο #62 της Γαλλίας στο #1 του Καναδά, στο #33 της Γερμανίας και στο #42 της Ιαπωνίας.

{youtube}fJ2iBrXVkRY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured