Ακυκλοφόρητο τραγούδι των Sparklehorse με τον Danger Mouse και τον MF Doom στο φως της δημοσιότητας

Ακούστε το "Ninjarous"

news.team
news.team
Πίσω στο 2006, ο Mark Linkous κάλεσε τον Danger Mouse να δουλέψει ως παραγωγός στο τότε άλμπουμ των Sparklehorse Dreamt For Light Years Ιn Τhe Belly Οf Α Mountain (Η.Π.Α. #211, Βρετανία #60). Τα αποτελέσματα τους άφησαν πολύ ικανοποιημένους κι αποφάσισαν έτσι να φτιάξουν συνεργατικά τον επόμενο δίσκο, καταλήγοντας το 2009 στο αρκετά συζητημένο Dark Night Οf Τhe Soul (Βρετανία #32). Δυστυχώς, ήταν και το τέλος της διαδρομής των Sparklehorse, καθώς το 2010 ο Linkous αυτοκτόνησε.

Τώρα, ο Danger Mouse ανοίγει τα συρτάρια του από εκείνη την περίοδο και δίνει στη δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο τραγούδι "Ninjarous", στο οποίο συμμετέχει ως καλεσμένος και ο MF Doom: μπορείτε να το ακούσετε μέσω SoundCloud, πατώντας εδώ.

Το "Ninjarous" λειτουργεί ως promo για τη συλλογή Volume 2 της 30th Century, label που ανήκει στον Danger Mouse. «Αυτό το τραγούδι άρεσε πολύ στον Mark και με πίεζε ότι έπρεπε να το κυκλοφορήσω», δήλωσε ο ίδιος, «χαίρομαι λοιπόν που το κάνω τώρα, ως έναν φόρο τιμής σε εκείνον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top