news.team

Με γεμάτα πια 20 χρόνια ιστορίας, οι Gorillaz παραμένουν μπάντα που χαρακτήρισε μουσικά μα και οπτικά το γύρισμα από τα 1990s στα '00s. Όπως μάλιστα απέδειξε ο τελευταίος τους μέχρι σήμερα δίσκος, το The Now Now του 2018, ακόμα κι αν εντοπίζονται υποχωρήσεις σε καλλιτεχνικό επίπεδο (δείτε π.χ. την κριτική του Μιχάλη Τσαντίλα στις δικές μας σελίδες, εδώ) συνεχίζουν και απολαμβάνουν σημαντικής απήχησης: #5 στη Βρετανία, #4 στις Η.Π.Α., #4 στην Αυστραλία, #6 στη Γαλλία, #4 στον Καναδά, #10 στη Γερμανία, αλλά και #28 στη δική μας χώρα.

Καθώς φαίνεται, λοιπόν, έφτασε η ώρα να αποκτήσουν και οι Gorillaz ένα ντοκιμαντέρ. Λέγεται Reject False Icons και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer.

Το Reject False Icons σκηνοθετεί ο Denholm Hewlett, ο γιος δηλαδή του animator Jamie Hewlett, ο οποίος έχει συνιδρύσει τους Gorillaz με τον Damon Albarn των Blur. To ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στα σινεμά στις 16 Δεκεμβρίου, παίρνοντας κατόπιν την οδό της DVD έκδοσης.

«Πέρασα 3 χρόνια ακολουθώντας από κοντά τους Gorillaz», δήλωσε ο Denholm Hewlett, «οπότε το φιλμ εστιάζει τόσο στο στούντιο, στη διαδικασία που έδωσε τα άλμπουμ Humanz και The Now Now, όσο και στην παγκόσμια περιοδεία τους».

{youtube}Dx5Ty1FzgvU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured