news.team

φωτογραφία: Erik Pendzich

Άσχημη τροπή παίρνουν οι εκκρεμείς υποθέσεις που άφησε πίσω του ο Chris Cornell μετά την αυτοκτονία του τον Μάιο του 2017, φέρνοντας και πάλι σύννεφα πάνω από τους Soundgarden.

Πριν λίγες ώρες η Ελληνίδα χήρα του Αμερικανού ροκ σταρ Βίκυ Καραγιάννη-Cornell κινήθηκε νομικά εναντίον της μπάντας με αγωγή που κατέθεσε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Φλόριντα. Εκεί κάνει λόγο για τα δικαιώματα 7 αδημοσίευτων τραγουδιών, καθώς και διαφυγόντα κέρδη «εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων», τα οποία έπρεπε να έχουν πληρωθεί σε δικαιώματα.

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι επίτηδες οι υπόλοιποι Soundgarden δεν καταθέτουν τα δικαιώματα, καθώς θέλουν να εκβιάσουν έτσι την απόκτηση των προαναφερόμενων κομματιών «τα οποία είναι αποκλειστικές δημιουργίες του Chris, τραγουδισμένα με τη δική του φωνή». Το γκρουπ από τη μεριά του εμφανίζεται ανένδοτο, υπογραμμίζοντας ότι οι ηχογραφήσεις είχαν γίνει «συλλογικά».

«Θα αποδώσω δικαιοσύνη στη μνήμη και στο έργο του συζύγου μου», δήλωσε μέσω του προσωπικού της Instagram η Βίκυ Καραγιάννη-Cornell, «για τα παιδιά μου και για όλα όσα σταθήκαμε». Μέχρι στιγμής, οι υπόλοιποι Soundgarden δεν έχουν απαντήσει στη νομική κίνηση αυτή, ούτε έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

{youtube}3mbBbFH9fAg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured