Η Ελληνίδα χήρα του Chris Cornell κάνει μήνυση στους Soundgarden

Τους κατηγορεί ότι εκβιάζουν την απόκτηση 7 αδημοσίευτων τραγουδιών

news.team
news.team
φωτογραφία: Erik Pendzich

Άσχημη τροπή παίρνουν οι εκκρεμείς υποθέσεις που άφησε πίσω του ο Chris Cornell μετά την αυτοκτονία του τον Μάιο του 2017, φέρνοντας και πάλι σύννεφα πάνω από τους Soundgarden.

Πριν λίγες ώρες η Ελληνίδα χήρα του Αμερικανού ροκ σταρ Βίκυ Καραγιάννη-Cornell κινήθηκε νομικά εναντίον της μπάντας με αγωγή που κατέθεσε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Φλόριντα. Εκεί κάνει λόγο για τα δικαιώματα 7 αδημοσίευτων τραγουδιών, καθώς και διαφυγόντα κέρδη «εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων», τα οποία έπρεπε να έχουν πληρωθεί σε δικαιώματα.

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι επίτηδες οι υπόλοιποι Soundgarden δεν καταθέτουν τα δικαιώματα, καθώς θέλουν να εκβιάσουν έτσι την απόκτηση των προαναφερόμενων κομματιών «τα οποία είναι αποκλειστικές δημιουργίες του Chris, τραγουδισμένα με τη δική του φωνή». Το γκρουπ από τη μεριά του εμφανίζεται ανένδοτο, υπογραμμίζοντας ότι οι ηχογραφήσεις είχαν γίνει «συλλογικά».

«Θα αποδώσω δικαιοσύνη στη μνήμη και στο έργο του συζύγου μου», δήλωσε μέσω του προσωπικού της Instagram η Βίκυ Καραγιάννη-Cornell, «για τα παιδιά μου και για όλα όσα σταθήκαμε». Μέχρι στιγμής, οι υπόλοιποι Soundgarden δεν έχουν απαντήσει στη νομική κίνηση αυτή, ούτε έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top