news.team

Παρά το σκανδαλώδες παρασκήνιο (δείτε εδώ), η συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα όχι μόνο έγινε μέσα στον Νοέμβρη, αλλά άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στις χιλιάδες κόσμου που έδωσαν το παρών: πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες για τη βραδιά ο Παναγιώτης Λουκάς.

O Καναδός σταρ έχει και δισκογραφική παρουσία φέτος, με το επιτυχημένο άλμπουμ Shine A Light (Καναδάς #1, Βρετανία #2, Γαλλία #147, Γερμανία #3). Παρά ταύτα, επιστρέφει τώρα στο προσκήνιο με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, ειδικά για τις μέρες που έρχονται: το λένε "Joe And Mary" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο ίδιος ο Adams. Τον Joe παίζει βέβαια ο ίδιος (σε μεγάλα κέφια, όπως θα δείτε), ενώ τη Mary η Kessi Blue.

Το "Joe And Mary" εκπροσωπεί το νέο ΕΡ Christmas, που ήδη κυκλοφορεί, αλλά ως αποκλειστικά ψηφιακή έκδοση. Περιλαμβάνει και μια διασκευή στο εποχιακό "Must Be Santa" που πριν μια δεκαετία είχε ξαναφέρει στην επικαιρότητα ο Bob Dylan, αλλά τα υπόλοιπα 3 κομμάτια που το αποτελούν έχουν ήδη εκδοθεί παλιότερα.

{youtube}nc-PqW28lC8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured