Πάνε μόλις κάτι μήνες αφότου είδαμε την Courtney Barnett για πρώτη φορά στην Ελλάδα (θυμηθείτε τι έγραψε ο Ανδρέας Κύρκος για τη βραδιά, εδώ), αλλά έχει πλέον περάσει ενάμισης χρόνος από το άλμπουμ Tell Me How You Really Feel του 2018, το οποίο έστειλε την Αυστραλέζα τραγουδοποιό στο #2 της πατρίδας της, στο #9 της Βρετανίας, στο #22 των Η.Π.Α., στο #30 της Γαλλίας και στο #24 της Γερμανίας.

Με δεδομένο ωστόσο ότι τέλη Οκτώβρη εμφανίστηκε και μια διασκευή στο "Keep On" των Loose Tooth για τις ανάγκες της συλλογής Milk On Milk (την έβγαλε το label της ίδιας της Barnett, η Milk! Records), κανείς δεν περίμενε να είχαμε σύντομα κάτι καινούριο από την Αυστραλέζα τραγουδοποιό.

Να όμως που η Barnett είχε -προφανώς- άλλα σχέδια, εκδίδοντας ξαφνικά ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ με τίτλο MTV Australia Unplugged Live In Melbourne, ζωντανά ηχογραφημένο στη Μελβούρνη στις 22 Οκτωβρίου. Στους συνδέσμους παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να δείτε διαδοχικά δύο βίντεο από τη βραδιά: στο πρώτο η Barnett παίζει ένα φρέσκο τραγούδι ονόματι "Untitled (Play It On Repeat)", ενώ στο δεύτερο την ακούμε να διασκευάζει το "So Long, Marianne" του Leonard Cohen.

{youtube}0MdwN2qkHQo{/youtube}

Για την ώρα, η κυκλοφορία διατίθεται μονάχα σε ψηφιακή μορφή, ωστόσο το πλάνο είναι να υπάρξει και έκδοση σε βινύλιο και σε CD, για τις 21 Φεβρουαρίου του 2020.

{youtube}J1Vmd1WzvLw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured