Έξαλλος ο Frank Marino με την πρακτική των πληρωμένων meet-and-greet με τους fans

«Συναντώ τους οπαδούς δωρεάν», δηλώνει εμφατικά

news.team
news.team
Με την όλο και πιο διαδεδομένη πρακτική των V.I.P. συναυλιακών πακέτων που περιλαμβάνουν meet-and-greet των fans με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη για τσουχτερές (συνήθως) τιμές τα έβαλε πρόσφατα ο Frank Marino, μιλώντας στο Metal Voice.

«Πολλοί καλλιτέχνες που γνωρίζω καλά βγαίνουν πλέον σε περιοδεία και πουλάνε τη συνάντηση με τους fans, κάτι που βρίσκω γελοίο», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι σε όλη του την καριέρα συναντά τους οπαδούς εντελώς δωρεάν «τόσο πριν, όσο και μετά τις συναυλίες». Αποκάλυψε μάλιστα ότι δέχτηκε κι ο ίδιος ανάλογες προτάσεις στην τελευταία του τουρνέ, από τους ατζέντηδες που ανέλαβαν τις λεπτομέρειες, ακούγοντάς τους να του λένε ότι «όλοι το κάνουν», όταν τους είπε ότι δεν πρόκειται να το δεχτεί.

Στα 65 του, πλέον, ο Frank Marino χαίρει σημαντικής εκτίμησης στο χαρντ ροκ στερέωμα, με αρκετούς να τον θεωρούν έναν από τους πιο υποτιμημένους κιθαρίστες των 1970s, κυρίως για τη δουλειά του σε δίσκους σαν το Child Of Novelty του 1974 (Η.Π.Α. #74) ή το Strange Universe του 1975 (Η.Π.Α. #84).

Η δράση του με τους Mahogany Rush -το γκρουπ που ίδρυσε το 1970 στο Μόντρεαλ του Καναδά και ακόμα διατηρεί- έχει πάντως αρχίσει να ανακαλύπτεται και από νεότερες ηλικίες τα τελευταία χρόνια, στα οποία παραμένει ενεργός: φέτος το καλοκαίρι, μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα εντυπωσιακό κουτί ονόματι Live At The Agora Theatre, όπου περιέχονται και οι 6 συναυλιακές ώρες που έπαιξε πίσω στο 2010 στο Cleveland του Οχάιο, μαζί με ένα βιβλίο 180 σελίδων, στο οποίο περιγράφεται με λεπτομέρειες όλο του το μουσικό ταξίδι από τις αρχές της καριέρας του, μέχρι και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top