Το διπλό δισκογραφικό χτύπημα που έκαναν οι Foals μέσα στο 2019 απέδωσε πολύ σε εμπορικό επίπεδο: μπορεί πίσω στον Μάρτιο το Everything Not Saved Will Be Lost – part 1 να έμεινε στο #2 της Βρετανίας (επίσης #58 στις Η.Π.Α.), όμως τον Οκτώβριο το Everything Not Saved Will Be Lost – part 2 έστειλε τη μπάντα του Γιάννη Φιλιππάκη στο πολυπόθητο νούμερο 1 του Νησιού, κάτι το οποίο πανηγύρισαν. Η κριτική, βέβαια, δεν στάθηκε με ιδιαίτερη συμπάθεια στους δίσκους τους: πατώντας εδώ κι εδώ μπορείτε να δείτε τι έγραψαν στις δικές μας σελίδες ο Άγγελος Κλειτσίκας και ο Μιχάλης Τσαντίλας.

Τώρα, συνεχίζοντας το σχετικό promo, οι Foals δίνουν στη δημοσιότητα ένα νέο βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Like Lightning": το έφτιαξε η Virginie Kypriotis και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Όπως δήλωσε η Kypriotis μιλώντας στον βρετανικό Τύπο, τόσο η ίδια, όσο και η μπάντα -η οποία στηρίζει την ομάδα Music Declares Emergency- έχουν πια αηδιάσει με την άγνοια και την αδιαφορία μεγάλου μέρους του κόσμου για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Κι έτσι σκέφτηκαν να θίξουν το θέμα στο βιντεοκλίπ, για να στείλουν το δικό τους μήνυμα: «αντί να είμαστε απαισιόδοξοι ή και υπερβολικά συναισθηματική, ας στραφούμε σε εκείνους τους ανθρώπους ανάμεσά μας που όντως κάνουν κάτι, στην πράξη, για όσα συμβαίνουν».

{youtube}gTHmJ1gol9c{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured