Οι Foals διαμαρτύρονται με νέο βιντεοκλίπ για την αδιαφορία του κοινού περί κλιματικής αλλαγής

Δείτε το "Like Lightning"

news.team
news.team
Το διπλό δισκογραφικό χτύπημα που έκαναν οι Foals μέσα στο 2019 απέδωσε πολύ σε εμπορικό επίπεδο: μπορεί πίσω στον Μάρτιο το Everything Not Saved Will Be Lost – part 1 να έμεινε στο #2 της Βρετανίας (επίσης #58 στις Η.Π.Α.), όμως τον Οκτώβριο το Everything Not Saved Will Be Lost – part 2 έστειλε τη μπάντα του Γιάννη Φιλιππάκη στο πολυπόθητο νούμερο 1 του Νησιού, κάτι το οποίο πανηγύρισαν. Η κριτική, βέβαια, δεν στάθηκε με ιδιαίτερη συμπάθεια στους δίσκους τους: πατώντας εδώ κι εδώ μπορείτε να δείτε τι έγραψαν στις δικές μας σελίδες ο Άγγελος Κλειτσίκας και ο Μιχάλης Τσαντίλας.

Τώρα, συνεχίζοντας το σχετικό promo, οι Foals δίνουν στη δημοσιότητα ένα νέο βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Like Lightning": το έφτιαξε η Virginie Kypriotis και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Όπως δήλωσε η Kypriotis μιλώντας στον βρετανικό Τύπο, τόσο η ίδια, όσο και η μπάντα -η οποία στηρίζει την ομάδα Music Declares Emergency- έχουν πια αηδιάσει με την άγνοια και την αδιαφορία μεγάλου μέρους του κόσμου για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Κι έτσι σκέφτηκαν να θίξουν το θέμα στο βιντεοκλίπ, για να στείλουν το δικό τους μήνυμα: «αντί να είμαστε απαισιόδοξοι ή και υπερβολικά συναισθηματική, ας στραφούμε σε εκείνους τους ανθρώπους ανάμεσά μας που όντως κάνουν κάτι, στην πράξη, για όσα συμβαίνουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top