news.team

Δεν χρειάζονται συστάσεις βέβαια για τον Neil Fallon, τον τραγουδιστή των δημοφιλέστατων στα μέρη μας Clutch. Η σχέση άλλωστε των Αμερικανών με το εγχώριο rock κοινό ανανεώθηκε μόλις πριν μερικούς μήνες, όταν τους είδαμε στο Release Athens Festival 2019 (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Παναγιώτης Λουκάς, πατώντας εδώ).

Τους Δανούς Volbeat, πάλι, τους είδαμε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2018, να πλαισιώνουν τους Iron Maiden στο Rockwave Festival, τραβώντας αρκετό κόσμο προς το μέρος τους (δείτε τι έγραψε για την εμφάνισή τους ο ανταποκριτής μας Στυλιανός Τζιρίτας, πατώντας εδώ).

Φέτος, λοιπόν, οι Volbeat επέστρεψαν με νέο άλμπουμ, με το Rewind, Replay, Rebound να τους στέλνει στο #2 της Δανίας, στο #7 της Βρετανίας, στο #27 των Η.Π.Α., στο #24 της Αυστραλίας, στο #62 της Γαλλίας, στο #8 του Καναδά και στο #1 της Γερμανίας.

Τώρα, το σχετικό promo συνεχίζεται με ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Die To Live", στο οποίο συμπράττει μαζί τους στα φωνητικά ο Neil Fallon: το σκηνοθέτησε ο Adam Rothlein στα Futura Studio (στο Roslindale των Η.Π.Α.) και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Πέταξα για να βρω τους Volbeat πριν 2 μήνες», σχολίασε ο Fallon, «μας πήραν κάμποση ώρα τα γυρίσματα, αλλά όλοι το ευχαριστηθήκαμε».

{youtube}wBZi7JIdSps{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured