news.team

Πολύ καλά του πήγε το 2017 του Marylin Manson, αφού ο 10ος στούντιο δίσκος του Heaven Upside Down άρεσε αρκετά στην κριτική, αποφέροντας και πολύ καλές θέσεις σε όλες τις βασικές μουσικές αγορές του πλανήτη: #8 στις Η.Π.Α., #7 στη Βρετανία, #4 στην Αυστραλία, #10 στη Γαλλία, #4 στον Καναδά, #9 στη Γερμανία, #29 στην Ιαπωνία -μπήκε επίσης στο #10 των ελληνικών charts, επιβεβαιώνοντας την αέναη δημοφιλία του στα μέρη μας.

Τώρα, επιστρέφει με μια διασκευή-έκπληξη στο περίφημο τραγούδι των Doors "The End", την οποία μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. Παράλληλα, μπορείτε να δείτε και το οπτικό συνοδευτικό υλικό που επιμελήθηκε γι' αυτήν ο Zev Deans, βασισμένος σε ένα σκίτσο του ίδιου του Marylin Manson, φτιαγμένο με νερομπογιές.

Το "The End" είναι από τα πλέον θρυλικά τραγούδια των Doors που σχετίστηκαν με τη φωνή του Jim Morrison, ο οποίος κι έγραψε τους στίχους, έχοντας ως αρχική έμπνευση τον χωρισμό του από Mary Werbelow. Μπήκε στο άλμπουμ του 1967 The Doors.

O Marylin Manson ηχογράφησε τη διασκευή με τον μουσικό και παραγωγό Shooter Jennings, γιο του γίγαντα της country Waylon Jennings (1937-2002), ο οποίος φέτος βρέθηκε πίσω κι από το σόλο άλμπουμ του μπασίστα των Guns N' Roses, Duff McKagan (δείτε περισσότερα εδώ). Το "The End" προλογίζει τον νέο δίσκο του Manson, για τον οποίον ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμα πολλά πράγματα, μόνο ότι προορίζεται να βγει μέσα στο 2020.

{youtube}HSs7RhJXEKQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured