news.team

Αν και επέστρεψαν φέτος με το I Am Easy To Find, οι National δείχνουν να απογοήτευσαν μερίδα των ακολούθων τους (δείτε π.χ. τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Άγγελος Κλειτσίκας, πατώντας εδώ), παρ' όλο που το άλμπουμ κράτησε ψηλά τις μετοχές τους στα διεθνή charts (Η.Π.Α. #5, Βρετανία #2, Αυστραλία #6, Γαλλία #32, Καναδάς #4, Γερμανία #2).

Τώρα, το αμερικάνικο γκρουπ δίνει στη δημοσιότητα ένα ντοκιμαντέρ δικής του παραγωγής, το οποίο έστησαν παρέα με τον σκηνοθέτη David DuBois και τον αρχειοθέτη Erik Flannigan: έχει τίτλο Juicy Sonic Magic και μπορείτε να το δείτε ολόκληρο

Juicy Sonic Magic, εντωμεταξύ, λέγεται και η νέα κυκλοφορία των National: ένα box set αποτελούμενο αποκλειστικά από κασέτες, στις οποίες καταγράφεται το διήμερο live που έδωσαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Greek Theatre, στο Berkeley της Καλιφόρνια.

Το ντοκιμαντέρ δεν σχετίζεται όμως με τις δύο συναυλίες, αλλά με την έμπνευση πίσω από την κασετοκυκλοφορία. Η οποία δεν είναι άλλη από τον Mike “The Mike” Millard, που στο δεύτερο μισό των 1970s και καθ' όλη τη δεκαετία του 1980 κατέγραφε συναυλίες από ένα ευρύ καλλιτεχνικό φάσμα σε bootlegs χάρη σε ειδικούς μηχανισμούς που έκρυβε κάτω από το αναπηρικό καροτσάκι με το οποίο έμπαινε στα live. Υποφέροντας χρόνια από σοβαρή κατάθλιψη, ο Millard αυτοκτόνησε το 1994.

Το box set Juicy Sonic Magic κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, για τη Black Friday της Record Store Day 2019.

{youtube}H9glHolSpco{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured