news.team

28 ετών, από την πολυσυζητημένη το τελευταίο διάστημα Καταλωνία, η Rosalía Tobella βρίσκεται σε διαρκώς ανοδική τροχιά, όντας ένα από τα πλέον φρέσκα πρόσωπα μιας διεθνούς pop βασισμένης σε τοπικά στοιχεία.

Το περσινό της άλμπουμ El Mar Querer την έφερε στο νούμερο 1 της Ισπανίας και την έκανε όνομα στη latin βιομηχανία της Αμερικής, όπου φέτος έπιασε ένα #218 στα εθνικά charts, συνεργαζόμενη με τον J Balvin και τον El Guincho για το "Con Altura".

Παράλληλα με όλα αυτά, η Rosalía έκανε και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο και μάλιστα σε πρωτοκλασάτη ταινία: έπαιξε έναν μικρό ρόλο στο Πόνος Και Δόξα του Πέδρο Αλμοδόβαρ (δείτε εδώ), σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τις παιδικές μνήμες του πρωταγωνιστή Antonio Banderas, το οποίο περιλάμβανε μάλιστα και τραγούδι.

Τώρα, λοιπόν, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι ονόματι "A Palé": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η Jora Frantzis.

Όλα δείχνουν ότι το "A Palé" είναι προάγγελος για κάποιο νέο άλμπουμ της Rosalía, που θα εμφανιστεί το 2020. Για την ώρα, ωστόσο, δεν υπάρχουν άλλες επίσημες λεπτομέρειες.

{youtube}5zwpwbdGNIk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured