news.team

Οι συστάσεις για τον Τζο Πέσι (Joe Pesci) περιττεύουν: ο 76χρονος σήμερα Αμερικανός ηθοποιός έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός χάρη σε μια σειρά σπουδαίων ταινιών του Μάρτιν Σκορσέζε, στις οποίες βρέθηκε στο πλευρό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σε ρόλους-ορόσημο για την κινηματογραφική απεικόνιση του οργανωμένου εγκλήματος. Στο Goodfellas του 1990, μάλιστα, κέρδισε και Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου για το πορτραίτο του ψυχοπαθή γκάνγκστερ Tommy DeVito.

Παρότι το 1999 ο Πέσι ανακοίνωσε ότι βγαίνει στη σύνταξη, εμφανίζεται πού και πού σε διάφορους πολύ επιλεγμένους ρόλους. Το ίδιο κάνει και φέτος, στο νέο φιλμ του Σκορσέζε The Irishman, το οποίο αυτήν την εβδομάδα καταφτάνει και στα ελληνικά σινεμά (21/11). Στο φρέσκο Movieworld, μάλιστα, μπορείτε να διαβάσετε την κριτική της Μαρίνας Τσικλητήρα.

Κάτι όμως που δεν έχει γίνει και τόσο γνωστό, είναι ότι ο Πέσι διαθέτει και δισκογραφία. Έβγαλε το ντεμπούτο του Little Joe Sure Can Sing! πίσω στο 1968, ενώ το 1998 ακολούθησε κι ένα δεύτερο άλμπουμ ονόματι Vincent LaGuardia Gambini Sings Just For You -βασισμένο στον ρόλο που είχε παίξει το 1992 στην κωμωδία του Jonathan Lynn My Cousin Vinny.

Τώρα, λοιπόν, 21 χρόνια μετά, ο Πέσι ξαναδοκιμάζει την τύχη του στο τραγούδι. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, μπορείτε να ακούσετε ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο "Baby Girl", στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Baby Girl" βρίσκει τον Πέσι να συνεργάζεται με τον Adam Levine των Maroon 5 και τον Arturo Sandoval. Προλογίζει δε ένα νέο άλμπουμ με τίτλο ...Still Singing, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου.

{youtube}6P4mwOo7x-Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured