news.team

φωτογραφία: Kathy Willens

Έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι οι Red Hot Chili Peppers καταφτάνουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020, βάζοντας «φωτιά» στα μουσικόφιλα social media.

Η δημοφιλέστατη -και στη χώρα μας- μπάντα θα εμφανιστεί στα πλαίσια του Ejekt Festival 2020, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στo Markopoulo Park στο Μαρκόπουλο. Ο χώρος απέχει 25 λεπτά από την Αθήνα και έχει ήδη υπάρξει μέριμνα για να πραγματοποιηθούν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων με προορισμό τη συναυλία από τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» -και αντίστροφα, μετά το τέλος του φεστιβάλ.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι από το www.viva.gr και τα καταστήματα Public, συν το www.public.gr. Από 28/11 θα υπάρχουν εισιτήρια και στα φυσικά σημεία που συνεργάζονται με το δίκτυο της Viva. Στην πρώτη φάση προπώλησης, η Zώνη Β΄ κοστίζει 58 ευρώ, η Ζώνη Α΄ 110 ευρώ και θα υπάρξει και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 180 ευρώ.

Οι Red Hot Chili Peppers είχαν εμφανιστεί τελευταία φορά στην Ελλάδα το 2012, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγινε τότε, διαβάζοντας τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Γιώργος Μιχαλόπουλος.

{youtube}BfOdWSiyWoc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured