Πάνε αρκετά χρόνια πια απ' όταν συνηθίσαμε στις συμπράξεις μεταξύ της pop και του κόσμου της όπερας, πρακτική που ωφέλησε βέβαια κυρίως τον δεύτερο να πετύχει την πολυπόθητη διεύρυνση του ακροατηρίου.

Η επιτυχημένη αυτή συνταγή επιμένει λοιπόν και στις μέρες μας, όπου βρίσκουμε την 32χρονη Αγγλίδα τραγουδοποιό Ellie Goulding να στέκεται δίπλα στον 61χρονο Ιταλό τενόρο Andrea Bocelli, για ένα τραγούδι με τίτλο "Return To Love": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Luca Scota.

«Παιδί» αυτής της δεκαετίας, η Goulding έκανε αίσθηση με 2 συνεχόμενα νούμερο 1 άλμπουμ στη Βρετανία (το Lights του 2010 και το Halcyon του 2012), τα οποία τη βρήκαν να σημειώνει σημαντική επιτυχία και στις Η.Π.Α. (#21 και #9, αντίστοιχα). O Bocelli, πάλι, λίγες συστάσεις χρειάζεται στο ελληνικό κοινό, το οποίο έβγαλε το Ηρώδειο sold-out μέσα σε 48 ώρες φέτος το καλοκαίρι, στο τελευταίο μέχρι στιγμής πέρασμά του από τη χώρα μας.

«Είχα πάντα συμπάθεια για την κλασική μουσική, ενώ δεν μπορώ να αντισταθώ στα ερωτικά τραγούδια. Ήταν διασκεδαστικό που τραγούδησα στα ιταλικά», δήλωσε για τη συνεργασία η Ellie Goulding.

Το "Return To Love" κοσμεί, ως bonus track, τη διαμαντένια επανέκδοση του περσινού άλμπουμ του Andrea Bocelli (Ιταλία #6, Βρετανία #1, Η.Π.Α. #1, Αυστραλία #7, Καναδάς #3, Γερμανία #10, Ελλάδα #8), η οποία λαμβάνει τον τίτλο Sì Forever και βγήκε αυτές τις μέρες -κυκλοφορεί δε και στην Ελλάδα, σε διανομή της Panik.

{youtube}tLCdOc3IzCY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured