Ο Aphex Twin δίνει στη δημοσιότητα ένα πολύ σπάνιο κομμάτι του από το 1995

Ακούστε το "Slo Bird Whistle"

news.team
news.team
Οι φανατικοί φίλοι του Aphex Twin γνωρίζουν καλά, εδώ και χρόνια, την ύπαρξη ενός πολύ σπάνιου κομματιού ονόματι "Slo Bird Whistle".

Το κομμάτι είχε εμφανιστεί το 1995, όταν ο (κατά κόσμον) Richard D. James το έπαιξε live στο ραδιόφωνο του BBC, σε ένα από τα περίφημα Peel Sessions του θρυλικού John Peel. Δεν εμφανίστηκε όμως έπειτα σε καμία κυκλοφορία του, παρά φευγαλέα το 2015, στο SoundCloud -λίγοι ωστόσο πρόλαβαν και το απόκτησαν.

Τώρα, το "Slo Bird Whistle" δίνεται επιτέλους στη δημοσιότητα και επισήμως, ακριβώς όπως παίχτηκε το 1995 στο προαναφερθέν Peel Session: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Slo Bird Whistle" λειτουργεί ως promo για το επερχόμενο box set της Warp Records WXAXRXP Sessions, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, περιέχοντας ακυκλοφόρητο και σπάνιο υλικό από τους καλλιτέχνες του καταλόγου της. Η συλλογή είναι εορταστικής φύσης, καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση της Warp.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top