Νέο βιντεοκλίπ από τους Sepultura, που κριτικάρουν το σύστημα των φυλακών στην Αμερική

Δείτε το "Isolation"

news.team
news.team
Παρότι τα αδέρφια Max & Igor Cavalera που τους ίδρυσαν πίσω στο 1984 στο Belo Horizonte της Βραζιλίας και τους έφεραν στην πρώτη γραμμή των metal εξελίξεων έπαψαν μέσα στα χρόνια (1996 και 2006, αντίστοιχα) να σχετίζονται μαζί τους, οι Sepultura συνέχισαν την πορεία τους. Και έχουν διατηρήσει αρκετό κοινό για να το κάνουν επιτυχώς, όπως έδειξε και το τελευταίο τους μέχρι στιγμής άλμπουμ Machine Messiah πίσω στο 2017 (Γαλλία #114, Γερμανία #27): πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτό ο Παναγιώτης Λουκάς.

Τώρα, πάντα υπό την ηγεσία του Andreas Kisser, οι Sepultuta ετοιμάζουν το επόμενο βήμα τους. Και ως πρώτο δείγμα γραφής κυκλοφορούν τώρα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Isolation": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

«Το κλιπ βασίζεται σε πλάνα από τη συναυλία μας στο Rock In Rio τον Οκτώβρη του 2018», διευκρινίζει ο Kisser, «καθώς εκεί παίξαμε για πρώτη φορά το "Isolation"». «Είναι ένα τραγούδι για το σύστημα φυλακών στις Η.Π.Α.», προσθέτει ο τραγουδιστής Derrick Green, «το οποίο επιδιώκει την τιμωρία και όχι τον σωφρονισμό».

Το "Isolation" προλογίζει το νέο άλμπουμ Quadra, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2020 από τη Nuclear Blast.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top