φωτογραφία: Pete Cronin

Παρότι διαλύθηκαν το (μακρινό, πια) 1987, ο indie μύθος των Smiths παραμένει ισχυρός και από καιρό σε καιρό παλιοί και νεότεροι fans περιμένουν το πολυπόθητο reunion. Κόντρα στις επίμονες δηλώσεις τόσο του Morrissey, όσο και του Johnny Marr -τον οποίον το καλοκαίρι είδαμε για πρώτη φορά στη χώρα μας, στα πλαίσια του Release Athens 2019, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Το θέμα ωστόσο φαινόταν να έχει μάλλον «πεθάνει» στην τελευταία δεκαετία, μέχρι που λίγες μέρες πριν αναζωπυρώθηκε -άγνωστο πώς- σε ένα fan forum της μπάντας στη Βρετανία. Στο οποίο διακηρύχθηκε, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του ΝΜΕ, ότι το reunion ήταν «πιο κοντά από ποτέ».

Τελικά, λοιπόν, κάποιος ανυπόμονος fan βρήκε τον Johnny Marr στο προσωπικό του Twitter και του έθεσε ευθέως το ερώτημα, για να εισπράξει την απάντηση «Με τον Nigel Farage στην κιθάρα».

Προφανώς, ο Marr κοροϊδεύει με την ατάκα αυτή τις σχετικές φήμες. Ωστόσο οι πιστοί στο reunion όραμα fans πιστεύουν τώρα ότι ίσως να επιβεβαιώνει έμμεσα, αναφερόμενος κωδικά στον Morrissey, ο οποίος το 2016 είχε δηλώσει ανοιχτά υπέρ του Brexit και υπέρ του αμφιλεγόμενου Βρετανού πολιτικού, που τότε ήταν ηγέτης του United Kingdom Indepence Party (UKIP).

Με τους πιστούς fans άκρη δεν βγάζεις, λέει μια παλιά μουσική παροιμία...

{youtube}siO6dkqidc4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured