Παρότι ο Thom Yorke θα έχει πάντοτε τη «δεξαμενή» των Radiohead στο πλευρό των σόλο σχεδίων του, ακόμα κι αυτός μπορεί να πέσει θύμα των αδυσώπητων ρυθμών με τους οποίους κινείται η επικαιρότητα στις ψηφιακές μας ημέρες.

Η γρήγορη δηλαδή δισκογραφική του επιστροφή με το άλμπουμ Anima μετά από το soundtrack για το remake του Suspiria από τον Luca Guadagnino (2018) μπορεί να απέδωσε τα δέοντα, στέλνοντάς τον στο #5 της Βρετανίας και στο #59 των Η.Π.Α., όμως ήδη κάποιοι κάνουν λόγο για ένα από τα πιο υποτιμημένα άλμπουμ της φετινής χρονιάς.

Σε κάθε περίπτωση, το σχετικό promo συνεχίζεται τώρα με ένα καινούριο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Last I Heard (...He Was Circling Τhe Drain)": όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω είναι φτιαγμένο με κινούμενα σχέδια, φέροντας την υπογραφή της πειραματικής καλλιτεχνικής ομάδας Art Camp.

Όπως μαθαίνουμε από τις συνοδευτικές ανακοινώσεις, το κλιπ δημιουργήθηκε από 3.000+ frames φτιαγμένα με το χέρι και απεικονίζει «έναν ονειρικό κόσμο, εμπνευσμένο από τη δουλειά του Thom Yorke και τη φαντασία του Βρετανού καλλιτέχνη Stanley Donwood».

{youtube}I03xFqbxUp8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured