news.team

Το πραγματικό του όνομα είναι Michael Schwartz, έγινε όμως θρύλος με το καλλιτεχνικό παρατσούκλι Mix Master Mike, αποκτώντας φήμη κατά το διάστημα που βρέθηκε στους Beastie Boys ως DJ τους, από το 1998 ως τη διάλυσή τους το 2012. To 2017 έγινε ο μοναδικός DJ στον πλανήτη που έχει περιοδεύσει με τους Metallica, ενώ από το 2018 μετέχει στους Cypress Hill, με τους οποίους και τον είδαμε άλλωστε φέτος το καλοκαίρι, στα πλαίσια του Release Athens 2019 (δείτε τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ).

Τώρα, ο θρυλικός DJ ανακοινώνει τον σόλο ερχομό του στην Ελλάδα, για μια σπέσιαλ εμφάνιση στην Αθήνα (στο Fuzz), την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας Conquest The World Tour. Είναι ο πρώτος του ερχομός στη χώρα μας για δικό του σόου, σε μια συνδιοργάνωση της Innersense Productions με το Ρομάντσο.

Μαζί του, θα εμφανιστούν στο Fuzz μερικοί από τους κορυφαίος Έλληνες turntablists, με διεθνείς διακρίσεις, οι οποίοι σε ζευγάρια θα παρουσιάσουν ρουτίνες των 30 λεπτών, σε Battle Mode:
MODE b2b MARVEL
MICRO b2b CUTBRAWL
BEATSTRIKE b2b FREESTONE
Παρουσιαστής και σπέσιαλ καλεσμένος της βραδιάς θα είναι ο Sparky-T.

Εισιτήρια προπωλούνται στα 15 ευρώ, ενώ στο ταμείο η τιμή θα είναι 18 ευρώ.
Σημεία προπώλησης:
Ministry Of Concrete (Αξαρλιάν 3, Σύνταγμα)
Imantas Records (Σαρρή 46, Ψυρρή)
Rhythm Records (Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια)
Shoot Dice Clothing (Κοιμήσεως Θεοτόκου 8, Μαρούσι)
Jackals Tattoo (Σωτήρος Διός και Βούλγαρη, Πειραιάς)

{youtube}_fHmWZibz7o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured