φωτογραφία: Ville Juurikkala

Τους είδαμε ξανά στην Ελλάδα τους Φινλανδούς Apocalyptica πριν λίγες ημέρες (δείτε εδώ τι έγραψε ο Παναγιώτης Λουκάς για τη συναυλία της Αθήνας), ως γνωστόν, όμως, ήρθαν να παίξουν το ντεμπούτο τους Plays Metallica By Four Cellos, το οποίο και τους έκανε διάσημους πίσω στο 1996 (Φινλανδία #7).

Ωστόσο το γκρουπ έχει και επίκαιρα σχέδια, τα οποία ανακοίνωσε άλλωστε και στους Έλληνες fans τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δίνεται τώρα στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο "Rise": το σκηνοθέτησε η Lisa Mann και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Το "Rise" είναι μία δήλωση ελπίδας», δήλωσε ο Eicca Toppinen, «πάντα υπάρχει μία πιο φωτεινή πλευρά, άσχετα με το πόσο σκοτεινά και απελπιστικά φαίνονται κάποια πράγματα».

Το "Rise" προλογίζει το νέο άλμπουμ Cell-0, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2020 από τη Silver Lining Music. Στη δισκογραφία των Apocalyptica θα διαδεχθεί το Shadowmaker του 2015 (Φινλανδία #7, Η.Π.Α. #190, Γαλλία #76, Γερμανία #13).

{youtube}TMjWkDBLXxA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured