Τα έχασε η Ελένη Μενεγάκη, μαθαίνοντας ότι ο Bruce Dickinson έμεινε 30 χρόνια με την ίδια γυναίκα

Θαμάξαμε πάλι, βλέποντας ελληνική τηλεόραση...

news.team
news.team
φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Κρατάει μόλις 1 λεπτό και 38 δευτερόλεπτα το βιντεάκι που θα βρείτε στο τέλος της είδησης, ωστόσο είναι πολύ χαρακτηριστικό για το πώς βλέπει η κυρίαρχη κουλτούρα της κοινωνίας μας πράγματα που για μας και εσάς -τους αναγνώστες μας- δείχνουν μάλλον δεδομένα.

Το απόσπασμα προέρχεται από την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Ελένη» την οποία διατηρεί η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha. Ο Τάσος Τεργιάκης, λοιπόν, έφερε σε κάποιο σημεία τα κουτσομπολίστικα νέα που ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου για το διαζύγιο του Bruce Dickinson.

Όπως πρώτα έγραψαν τα βρετανικά ταμπλόιντ, δηλαδή, ο 61χρονος τραγουδιστής των Iron Maiden -ο οποίος χθες βρισκόταν σημειωτέον στην Αθήνα για την παράσταση που συνοδεύει την αυτοβιογραφία του- παίρνει διαζύγιο από την επί 29 χρόνια σύζυγό του (και μάνα των 3 του παιδιών) Paddy Bowden, προκειμένου να παντρευτεί τη 45χρονη γυμνάστρια και πρόεδρο του προσωπικού του fan club Leana Dici, με την οποία και ζει μόνιμα τον τελευταίο καιρό στο Παρίσι.

Ακούγοντας λοιπόν τα νέα, η Ελένη Μενεγάκη τα έχασε. Και αφού πρώτα μάθαμε ότι θυμάται «κάτι τέτοια συγκροτήματα απ' όταν ήταν πιτσιρίκα» και ότι τα θεωρούσε «άγρια πολύ», την ακούσαμε να αναρωτιέται απορημένη: «φανταζόσουν ο αρχηγός ενός τέτοιου συγκροτήματος, ότι έχει μείνει 30 χρόνια με την ίδια γυναίκα; εγώ δεν ήξερα καν αν είναι παντρεμένος!».

Τα υπόλοιπα, μπορείτε να τα ...απολαύσετε και οι ίδιοι. Εμείς θα σταθούμε απλά στο πλήθος των στερεότυπων που πρόλαβαν να ακουστούν σε τόσο μικρή διάρκεια, για το «αν κόλλαγε μια τέτοια εικόνα» σε μια μπάντα σαν τους Iron Maiden και για το αν «κρατάνε λίγο πίσω την οικογένεια όλοι αυτοί που είναι στο χαρντ ροκ και στο χέβι μέταλ». Θαμάξαμε πάλι, βλέποντας ελληνική τηλεόραση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares