H δολοφονία του XXXtentacion τον Ιούνιο του 2018 συντάραξε τo trap σκηνικό των ημερών μας, με τον αντίκτυπο να γίνεται αισθητός όχι μόνο στο κοινό, αλλά και στους καλλιτέχνες του χώρου.

Έγινε μάλιστα σε ένα κρίσιμο τάιμινγκ για την καριέρα του 20χρονου Jahseh Onfroy, ο οποίος είχε μόλις αναδειχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή χάρη στο 2ο του άλμπουμ ?, που τον πήγε νούμερο 1 στις Η.Π.Α., #3 στη Βρετανία και #8 στην πάντα επιδραστική για το χιπ χοπ Γαλλία (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις δικές μας σελίδες ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ).

Όπως ασφαλώς εύκολα καταλαβαίνει κανείς, πίσω έμεινε κάμποσο ημιτελές υλικό, σε διάφορες μορφές. Τώρα, λοιπόν, δίνεται στη δημοσιότητα ένα άγνωστο τραγούδι ονόματι "Hearteater": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Hearteater" φαίνεται να προλογίζει ένα ολόκληρο άλμπουμ με αδημοσίευτα τραγούδια, το οποίο θα λέγεται Bad Vibes Forever και ίσως κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2019. Στη δισκογραφία του μακαρίτη ράπερ θα διαδεχθεί το -επίσης μεταθανάτιο- Skins του 2018 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #29, Αυστραλία #8, Γαλλία #53, Καναδάς #4).

{youtube}qYpzHHdCVu8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured