Καινούριο βιντεοκλίπ για τον Bill Callahan

Δείτε το "Call Me Anything"

news.team
news.team
O Bill Callahan επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι μετά από 6 χρόνια δισκογραφικής σιωπής και ευτύχησε να δει το νέο άλμπουμ Shepherd Ιn Α Sheepskin Vest να λαμβάνει καλές κριτικές (δείτε τη δική μας εδώ, με την υπογραφή του Άγγελου Κλειτσίκα), αλλά να μπαίνει και στο #37 της Βρετανίας.

To σχετικό promo συνεχίζεται λοιπόν τώρα με ένα επίσημο βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων για το τραγούδι "Call Me Anything": το γύρισε ο Arturo Baston και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Τα 6 χρόνια απουσίας, στο μεταξύ, οφείλονται στο ότι ο Callahan παντρεύτηκε κι απόκτησε οικογένεια. «Και ξαφνικά, έγινε πιο δύσκολο να βρω ξανά το μέρος εκείνο από όπου έρχονταν τα τραγούδια», εξήγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares