news.team

Αναντίρρητα, ο Noah Lennox χρωστάει την καλλιτεχνική του φήμη χάρη στη συμμετοχή του στους Animal Collective. Ωστόσο πέτυχε κατά την τρέχουσα δεκαετία να συζητηθεί και για τη σόλο δουλειά του ως Panda Bear.

Φέτος επέστρεψε με τον νέο δίσκο Buoys, ο οποίος όμως έχει αποτύχει εμπορικά, βρίσκοντας τον Panda Bear να χάνει εμφανώς κοινό, παρά την έκδοση στη Domino και τις καλές κριτικές στον indie Τύπο.

Αυτό ίσως εξηγεί τη βιασύνη του 41χρονου Αμερικανού μουσικού να επιστρέψει με φρέσκο υλικό, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα τραγούδι με τίτλο "Playing The Long Game": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισε γι' αυτό η Fernanda Pereira. Η οποία αποφάσισε να απεικονίσει τον Lennox κατά ιντριγκαδόρικο τρόπο, να τριγυρνάει σε κάποια παραποτάμια τοποθεσία, ανάμεσα σε μασκοφόρες γυναίκες.

Το "Playing The Long Game" δεν φαίνεται να προλογίζει πάντως κάποιο νέο άλμπουμ. Σχεδιάστηκε μάλλον ως non-album single, το οποίο διατίθεται ψηφιακά από τη Domino.

{youtube}h7br8RR-iv4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured