Νέο βιντεοκλίπ από τους Borknagar

Δείτε το "Voices"

news.team
news.team
φωτογραφία: Jorn Veberg

Πέρασαν 3 χρόνια από το Winter Thrice του 2016 (Η.Π.Α. #217), ένα άλμπουμ που μπόρεσε να διατηρήσει το ενδιαφέρον για τους Borknagar και πέραν του αμιγώς μεταλλικού κοινού (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτό ο Χρυσόστομος Τσαπραΐλης, πατώντας εδώ)

Πριν λίγες ημέρες, οι Νορβηγοί επέστρεψαν με το νέο τους άλμπουμ True North και προσδοκούν αρκετά από αυτό, καθώς όχι μόνο εμφανίζονται με νέα μέλη, μα προσπαθούν και για καινούρια στοιχεία στον γνωστό τους ήχο.

Τώρα, λοιπόν, το promo συνεχίζεται με ένα ακόμα επίσημο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Voices": το σκηνοθέτησε ο Alex Olsson, για λογαριασμό της εταιρίας RedinkFrame.

«Είναι ταυτόχρονα μια ελεγεία μα και μια εσωτερική γιορτή της ελευθερίας», σχολιάζει ο κιμπορντίστας Lars A. Nedland, ο οποίος και το τραγουδά.

FEATURED TODAY

 

Η δεκαετία του 1980 είναι ξανά «στη μόδα», μαζί και η μουσική της, είτε με διεθνούς εμβέλειας αναβιώσεις των τότε ήχων (το post-punk έρχεται άμεσα κατά ...

Ένα μωσαϊκό της ζωής της, πιασάρικο και ξεσηκωτικό, σχεδόν διονυσιακό, αλλά και πολύ αιχμηρό την ίδια στιγμή για να χαϊδεύει αυτιά, έχοντας επίγνωση ότι το ...
Στο μουσικό συνέδριο Eurosonic στο Groningen της Ολλανδίας, στην ουσιαστική δηλαδή Eurovision των indie της Ευρώπης, φτωχός συγγενής ήταν και πάλι η Ελλάδα.
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…