news.team

«Δίσκος γεμάτος μικρές διηγήσεις για αληθινές ζωές, για ανθρώπους ελεύθερους, δίχως χαλινάρια, οι οποίοι αφήνουν πίσω το χθες, περιμένοντας την υπόσχεση του αύριο...».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος το Western Stars (ολόκληρο το κείμενο εδώ), το φετινό άλμπουμ του Bruce Springsteen, το οποίο όχι μόνο άρεσε, μα του έφερε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #4, Γερμανία #1, Ιαπωνία #16).

Τώρα, κοντοζυγώνει η ώρα να δούμε και την ταινία Western Stars με το «Αφεντικό» να παίζει ολόκληρο το ομώνυμο άλμπουμ, περιστοιχισμένος από πλήρη μπάντα, αλλά και ορχήστρα.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, έδωσε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ με πλάνα από το φιλμ, στο οποίο τον βλέπουμε να παίζει το "Sundown" -ένα από τα τραγούδια του Western Stars.

«Ξέραμε ότι δεν θα βγαίναμε σε περιοδεία για το Western Stars», δήλωσε σχετικά ο Springsteen, «οπότε σκεφτήκαμε αυτόν τον τρόπο για να μεταφέρουμε στο κοινό μας λίγη live μουσική». Σκηνοθέτης ανέλαβε μάλιστα ο ίδιος, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια του επί χρόνια συνεργάτη του Thom Zimny.

Λεπτομέρειες πάντως για το πού γυρίστηκε αυτό το concert film, φαίνεται ότι δεν θα μάθουμε έτσι εύκολα. Σύμφωνα δηλαδή με το «Αφεντικό», όλα έλαβαν χώρα «σε έναν αχυρώνα 100 ετών, γεμάτο με το καλύτερο είδος φαντασμάτων και άλλων πνευμάτων».

Η ταινία θα βγει στα σινεμά στις 25 Οκτωβρίου, σε διανομή της Warner Bros. Θα υπάρξει μάλιστα και δίσκος με τις ηχογραφήσεις του φιλμ, το Western Stars: Songs From Τhe Film, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα.

{youtube}QAP1kU9M8rk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured