Χριστούγεννα με τον ...Rob Halford!

Δείτε το βιντεοκλίπ του "Donner And Blitzen" και ακούστε τον ηγέτη των Judas Priest να τραγουδά το "Hark! The Herald Angels Sing"

news.team
news.team
φωτογραφία: Δημήτρης Καπάνταης

Είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από τη γεροδεμένη επιστροφή των Judas Priest μέσα στο 2018, με το επιτυχημένο άλμπουμ Firepower (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτό ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ), το οποίο μας έδωσε την ευκαιρία να τους δούμε και live στην Αθήνα, στα πλαίσια του Rockwave Festival εκείνης της χρονιάς (πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψαν οι Παναγιώτης Λουκάς & Χάρης Συμβουλίδης).

Τώρα, με τη φετινή χρονιά να φέρνει μια κάποια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις με το γκρουπ, ο Halford επιστρέφει στη σόλο καριέρα του, 9 χρόνια μετά το Made Of Metal του 2010. Και το κάνει λανσάροντας ένα άλμπουμ με ...χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε τον ηγέτη των Judas Priest να τραγουδά το "Hark! The Herald Angels Sing", αλλά και να δείτε το επίσημο βιντεοκλίπ του "Donner & Blitzen" (της μόνης καινούριας σύνθεσης).Και τα 2 τραγούδια προλογίζουν το άλμπουμ Celestial, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου από τη Legacy Recordings.

FEATURED TODAY

Ο Travis Scott στο Fortnite ήταν μόνο η αρχή ή απλά προϊόν των ημερών του; Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου των

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Top
0
Shares